På svenska In English
Priser i: 
fastighet certifikat                       
     


Vår affärsidé

Med stor erfarenhet och kompetens erbjuder vi lösningar och utrustningar som uppfyller kundens behov av produkter och tjänster för kommunikation till sjöss både för säkerhet och nöje. Vi erbjuder ett komplett sortiment produkter från världens ledande tillverkare med servicenät jorden runt. Våra kunder är främst yrkessjöfart, myndigheter och större fritidsbåtar.

Se filmen om Cordland Marine AB

Se filmen om Cordland Marine AB
 

     

Göran Movitz, VD & Försäljning

Ann Movitz, Ekonomi & Försäljning

Annette Olsson, Airtime & Försäljning

     
     
     

Adam Afzelius, Logistik & Service

 

 

     
     
     

 

 

 

 

Bästa produkterna

Vi erbjuder ett komplett sortiment av produkter från världens ledande tillverkare av kommunikationsutrustningar. Oavsett om du söker kostnadseffektiva satellitlösningar för bredband och telefoni, radio- eller nödkommunikation, intercom, ekolod, kompasser och mycket annat som gör sjölivet tryggare.

 Basta-produkterna

Snabba leveranser

När ett fartyg väl ligger i hamn är ofta tidsschemat pressat. Reservdelar behöver komma på plats snabbt och viktiga komponenter byts ut utan fördröjning. Därför är kvicka leveranser en uppskattad del av vårt erbjudande. Tack vare vårt stora lager kan vi leverera allt från batterier och telexpapper till kompletta satellitanläggningar.

Via vår webbportal Cordland Serviceport.se kan du söka och beställa reservdelar eller ny utrustning, dygnet runt. Allt i kombination med kvicka leveranser direkt till den hamn du befinner dig i. Vi har en sluss i fastigheten där material kan hämtas och lämnas när som helst på dygnet.

snabba-leveranser

Flexibel service

Ett samarbete med oss på Cordland innebär inte bara att du får tillgång till de bästa produkterna på marknaden; du får även tillgång till ett globalt nätverk av serviceverkstäder. Genom våra duktiga partners kan vi erbjuda dig kompetent service i de flesta större hamnarna i världen. Förutom service kan du även få hjälp med projektering, installation och besiktning.

Du kan boka service och beställa reservdelar via webbportalen Cordland Serviceport.se.

 Flexibel-service

Kunskap

Till sjöss betyder kunskap trygghet. Väljer du utrustning från oss kan du vara säker på att få de bästa lösningarna för dina behov. Kombinationen av branschledande produkter och vår breda tekniska kompetens gör att vi kan skräddarsy utrustning som fungerar friktionsfritt i din vardag. Vi har lång erfarenhet av marin kommunikation och tack vare vårt omfattande nätverk av partners kan vi hitta lösningar på alla tänkbara frågeställningar.

Kunskapen

 
    Håll dig uppdaterad! Cordland Marine AB
   

Håll dig uppdaterad, följ oss på MyNewsDesk!

Följ Cordland Marine AB

Kläppavägen 37
SE-439 51 Åsa
Sweden
Tel 0340-64 94 40
Fax 0340-69 94 49
cordland@cordland.se